Skip to main content

Coaching voor professionals, management en topsporters

Coaching gaat over jouw pad van A naar B. Over vertragen, onderzoeken en reflecteren. Over nieuwe dingen (aan)leren of over een nieuw spoor aanleggen. Over nieuwsgierig zijn hoe het écht met je gaat, wat je graag anders zou willen, wat jou stimuleert of juist remt en waar je naar toe wil bewegen. In je werk, in privé en/of in je topsportcarrière.

Ik ga als coach mij verdiepen in jouw wereld, jouw verleden, jouw heden en jouw toekomst. Vanuit een veilige sfeer. Dit is helpend om jouw potentieel volledig en daadwerkelijk te ontgrendelen. Jij hebt de sleutel al in je hand; ik stelt onderzoekende en/of spiegelende vragen die jou in staat stellen om de sleutel in het slot te steken en de schatkist aan talenten de weg naar buiten te laten vinden.

Mijn ervaring als life- en careercoach zet ik graag in om professionals, leidinggevenden en topsporters te stimuleren en faciliteren om daadwerkelijk een ‘stap vooruit’ te zetten, zodat zij vanuit hun volle potentieel gaan werken en leven. En zij hierdoor nog meer hun eigen unieke bijdrage kunnen leveren en van betekenis kunnen zijn. Voor zichzelf, de ander, het team en de organisatie.

Talenten Motivatie Analyse

De Talenten Motivatie Analyse is een uniek diagnostisch instrument om talenten, competenties en drijfveren in kaart te brengen.

DISC analyse

De DISC methode laat haarscherp zien wat iemands voorkeursstijlen in waarneembaar gedrag en communicatie zijn.

CliftonStrengths

CliftonStrengths is een waardevolle tool voor individuen, teams en organisaties die streven naar persoonlijk en professioneel succes.

Hoe kan ik jou helpen om van A naar B te komen?

Laten we kennismaken

Goed om te weten

Ik ben een gecertificeerd coach en heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder de 3-jarige coachopleiding van Phoenix Opleidingen, Deep Democracy, Voice Dialogue en de System Intervention Method (SIM) voor teamcoaching. Als professional ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO en neem ik regelmatig deel aan intervisie- en supervisiegroepen. Ik ben tevens gecertificeerd voor drie assessment methodieken: CliftonStrengths van Gallup, de Talenten Motivatie Analyse (TMA) en de DISC-methode.

Veelgestelde vragen

Dit zeggen anderen

Janneke heeft mij afgelopen jaar geholpen mijn talenten te (her)ontdekken en mij te begeleiden in mijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Janneke is oprecht, sensitief en in staat op een duidelijke en empathische manier de vinger op de zere plek te leggen. Gecoacht worden door Janneke voelde bij elke sessie als een goede samenwerking waarna ik met een flinke dosis voldoening enthousiast thuis verder aan de slag kon gaan.

Susanne van HooffProcesmanager bij Rabobank

Janneke heeft mij naast het bieden van een luisterend oor, ook de juiste handvaten gegeven om de regie te pakken op de volgende stappen in mijn carrière. Voor mij was dit anders dan met andere coaches, waarbij alleen veel vragen worden gesteld in de hoop dat je zelf tot het antwoord komt. Janneke vraagt door, vat samen en brengt samenhang waardoor alles veel beter op zijn plek valt. Ik heb in een jaar tijd grote stappen kunnen nemen, dit wordt ook in mijn team herkend en erkend. Ik kan Janneke aanraden als coach!

Harry de BruijnAssociate director bij Rabobank Groep

Ik heb als mentor van diverse trainees met Janneke samengewerkt bij Rabobank. Tevens heeft zij mij ook gecoacht in mijn loopbaan. Janneke is een vrouw die gepassioneerd de talenten van een ander laat stralen. Zij zet hiervoor haar eigen talenten in en doet dit op een prettige en authentieke manier. Als iemand die van nature het beste uit iemand haalt en hier veel energie in steekt.

Vanessa ClaassenManager bij Quion

Janneke is al enkele jaren mijn coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en mijn professionele ontwikkeling. Ik kan Janneke van harte aanbevelen: professioneel, doortastend, spiegelt scherp en eerlijk, helpt gevoelens onder woorden te brengen en met het vinden van de juiste handvatten zodat je zelf weer aan de slag kan. Ik kijk elke keer weer uit naar de coachgesprekken vanwege de energie, het vrije, veilige en open gesprek en de creativiteit van opdrachten waarmee ik tot inzichten kom. Na ieder gesprek heb ik weer het idee dat ik de wereld aankan en weet wat mij te doen staat.

Alexandra KeunenBusiness Manager to the CHRO Rabobank

Tijdens én na mijn traineeship bij de Rabobank heb ik Janneke leren kennen als iemand met een warme persoonlijkheid die nauw betrokken is bij mijn individuele ontwikkeling. Janneke wordt gedreven door resultaat voor zowel trainee als organisatie. Daarbij toont ze begrip en legt ze tegelijkertijd de vinger op de pijnlijke plek. Haar open houding maakt dat je je bloot durft te geven waarmee de basis voor een snelle ontwikkeling wordt gelegd. Daar heb ik tot op de dag van vandaag plezier van!

Aleksander BorgerChange and Implementaton Manager KYC bij Rabobank

Vanuit mijn visie als hockeycoach om ook de mens achter de topsporter te ontwikkelen, werk ik al een aantal jaar succesvol samen met Janneke Op de Haagse hockeyvereniging HDM heeft zij vorm en inhoud gegeven aan de Duale Carrière Commissie. Hierbij heeft ze menig (top)sporter voorbereid op en geholpen aan een passende stage of baan. Door haar doortastende manier van werken, prikkelt ze de spelers om na te denken wat er passend is bij zijn of haar ontwikkeling. Janneke onderscheidt zich voor mij door haar enorme betrokkenheid en haar drive om het soms nog onzichtbaar potentieel van de mens zichtbaar te maken. Deze mentale begeleiding van de spelers resulteerde zich in zelfbewustere spelers die hierdoor hun kwaliteiten nog meer zichtbaar maakten op het veld.

Ik heb van dichtbij ook mogen zien hoe ze bij de SVB een talentprogramma heeft neergezet. Janneke is dan in staat om iets te creëren waarvan velen denken dat het onmogelijk is. Op alle lagen van de organisatie weet ze wat er nodig is om een goed programma binnen de organisatie te bestendigen. Chapeau!

Erik van DrielHockeycoach HDM H1

Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire", is een motto dat mij doet denken aan Janneke: het is wat zij uitstraalt én overdraagt aan anderen. Enorm waardevol voor mij tijdens mijn Rabobank traineeship. Wat Janneke heel goed kan, is mensen mooie inzichten, vertrouwen & lef geven. Energie, intuïtie & support zijn drie woorden die haar echt typeren, en die maken dat het contact met Janneke voelt als een warm bad.

Annemarie GelukPrivate Banker bij Rabobank

Janneke is voor mij van bijzondere waarde geweest in mijn zoektocht naar de 'juiste’ stap en de keuze hierin in de opstartfase van mijn carrière. Zoals alleen Janneke dat kan, heeft zij mij een spiegel voorgehouden, die mij tot nieuwe inzichten gebracht hebben en mij meer zelfvertrouwen gaven. En hierdoor kreeg ik het lef om daadwerkelijk die volgende stap te zetten. En met succes want ik zit nu goed op mijn plek! Ik kan Janneke omschrijven als een warm en hartelijk mens, die met de passie voor haar vak een flinke dosis energie uitstraalt, en ook aan anderen geeft!

Barbara BellMarketing Communications Specialist bij Ikea

Het bijzondere aan Janneke is dat zij een vertrouwde omgeving creëert, waar iedereen zich gezien voelt. Een omgeving waarin ruwe potentie wordt gepolijst en waar ik tot op heden nog inspiratie uit haal in mijn dagelijkse praktijk. Janneke is betrokken bij de mensen die ze begeleidt en dit toont zich doordat Janneke na twee jaar opnieuw een doorslaggevende rol heeft gespeeld bij mijn stap van starter naar professional bij Rabobank. Ik durf dus wel te zeggen dat Janneke voor mij van onschatbare waarde is geweest en de komende jaren zal blijven.

Rutger van IJzendoornBusiness Development Manager bij Conclusion

Ik heb Janneke leren kennen als een begeleider/mentor tijdens mijn traineeship bij Rabobank. Waar ik in het verleden vaak de vergelijking zocht met anderen, heeft Janneke mij geleerd wat ‘in mijn kracht staan’ écht betekent. Vanuit haar enthousiasme en mensenkennis wist ze mij de juiste vragen te stellen op de juiste momenten en hield zij mij de spiegel voor wanneer ik dat nodig had. Janneke weet mensen verder te brengen door haar pure en authentieke persoonlijk, maar ook door de verbinding en relaties die ze vanuit nature met mensen opbouwt.

Ellis RömersHR Businesspartner bij CEVA Logistics

Janneke is een fijne gesprekspartner die echt naar je luistert en orde in de chaos weet te scheppen. Ze weet haarfijn de knelpunten te benoemen en helpt je op een persoonlijke en daadkrachtige wijze op weg. Door middel van gesprekken en concrete opdrachten heb ik precies in kaart kunnen brengen waar mijn valkuilen liggen, mijn talenten en mijn passies. Hierdoor kon ik vol zelfvertrouwen mijn weg vinden in de arbeidsmarkt naar een nieuwe baan in een andere branche.

Jolien ValkPeople & Culture Professional bij Hoppinger

Soms mag je met iemand werken waarbij je gelijk merkt dat deze persoon volledig vanuit passie wordt gedreven. Zo iemand is Janneke. Met oprechte interesse en respect voor ieder zijn eigen persoonlijkheid, weet ze je te prikkelen om grote stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb zonder mij veroordeeld of bekritiseerd te voelen de afgelopen jaren meerdere malen met Janneke mijn gevoelens besproken en geanalyseerd. Ze heeft mij geleerd trots te zijn op wie ik ben en daar het maximale uit te halen, in plaats van te focussen op eigenschappen die ik graag meer zou willen hebben. Door deze manier van werken is ze door velen geliefd en weet ze talenten te herkennen en te erkennen. Daarnaast weet ze als geen ander mensen in haar netwerk aan elkaar te koppelen.

Rianne MeijerTaks Manager bij PwC