Skip to main content

Duale carrière coaching voor topsporters

Duale carrière coaching gaat over het bieden van advies, coaching en begeleiding bij allerhande vraagstukken en knelpunten die komen kijken bij het combineren van zowel een carrière in de topsport als een maatschappelijke carrière (school, studie, afstudeerstage, een baan, eigen bedrijf).

De ontwikkeling van een topsporter is nauw verweven met de ontwikkeling van ‘de mens’ achter de topsporter. Vanuit mijn achtergrond als gecertificeerd life- en careercoach en werkervaring als talent development manager heb ik de nodige topsporters uit diverse disciplines begeleid in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.  Mijn ervaring is dat het kunnen stellen van een hulpvraag aan iemand die hiervoor is opgelijnd, een topsporter mentaal en psychisch enorm kan ontzorgen. En dit draagt weer bij aan het zelfvertrouwen en plezier op het sportveld.

Hoe kan ik jou helpen om sport en carrière goed te combineren?

Laten we kennismaken

Goed om te weten

Ik ben een gecertificeerd coach en heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder de 3-jarige coachopleiding van Phoenix Opleidingen, Deep Democracy, Voice Dialogue en System Intervention Method bij Tachles. Als professional ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO en neem ik regelmatig deel aan intervisie- en supervisiegroepen. Ik ben tevens gecertificeerd voor drie assessment methodieken: CliftonStrengths van Gallup, de Talenten Motivatie Analyse (TMA) en de DISC-methode.

Hoe kan ik je helpen?