Interim & Advies

Als ervaren interimmer ben ik snel en goed inzetbaar om vaart en voortgang te bewerkstelligen op lopende en nieuwe HR-projecten op het gebied van leren, ontwikkelen en mobiliteit. Ik ben een bouwer en een ontwikkelaar. Met oog voor het grotere geheel én de details. Het liefst vanuit co-creatie en altijd passend bij de opgave, de strategie en opdracht van de organisatie.

Opdrachten waar ik goed tot mijn recht kom

Ik heb veel ervaring met (interim)opdrachten/projecten op het gebied van:

  • Management development
  • Talentmanagement
  • Traineeprogramma’s
  • Generatiemanagementvraagstukken
  • Mobiliteit (in-, door- en uitstroom)
  • Duurzame inzetbaarheid

Klanten waar ik met plezier voor werk of heb gewerkt

De Internationale Vos

SVB

UWV

Zitikopmijnplek.nl

Rabobank

Rotterdam School of Management

Hoe kan ik jouw organisatie helpen bij een vraagstuk op het gebied van leren, ontwikkelen  en mobiliteit?

Laten we kennismaken

Dit zeggen opdrachtgevers

Janneke is een vakvrouw en heeft zich, in de korte tijd dat we hebben mogen samenwerken, als een stevige sparringpartner laten zien die kritisch is en met vernieuwende inzichten komt. Ze heeft zich snel dermate in de SVB verdiept zodat de geleverde diensten en adviezen echt passend zijn. In de tijdelijke ondersteuning heeft Janneke mij maximaal ontzorgt. Dank je wel Janneke!

Jacqueline ElsenaarMD adviseur Sociale Verzekeringsbank

Ik heb met Janneke samengewerkt bij het UWV. Ik waardeer haar enorm om haar enthousiasme en no-nonsense aanpak. Ze benoemt wat ze ziet, zowel in de onder- als bovenstroom, en dat is heel verhelderend in een team. Janneke heeft oog voor alle talenten van iedereen en benoemt ook de aandachtspunten. Dit doet ze open en met respect. Haar drive en energie vind ik heel prettig en werken heel aanstekelijk. Ze pakt aan en pakt door en zorgt dat de klus geklaard wordt.

Marlies RijnbergenSr Beleidsmedewerker HRM / Raad voor de Rechtspraak

Ik heb Janneke leren kennen als super gemotiveerd en zeer gedreven op het gebied van project management & career development. Bij RSM heeft ze een project getrokken waarbij naast ontwikkeling van het proces, ook operationele taken uitgevoerd moesten worden, inclusief het geven van workshops en individuele career coaching. Janneke heeft daarbij een voortvarende rol gespeeld, zowel binnen het project als binnen het team waarin zij werkte. Zij is een aanwinst van het team gebleken en ik kan samenwerken met haar haar dan ook zeker aanbevelen.

Joep ElemansDirecteur / RSM Career Centre

Janneke heeft een succesvol trainee programma voor young professionals bij Rabobank opgezet en is hier vervolgens jarenlang verantwoordelijk voor geweest. Naast vakinhoudelijke ontwikkeling lag de nadruk met name op de persoonlijke ontwikkeling van de talenten. Janneke’s grote kracht is dat zij feilloos aanvoelt wat talenten nodig hebben voor hun ontwikkeling. Door haar professionaliteit zorgde zij ervoor dat talenten na het trainee programma instroomden op functies met een maximale toegevoegde voor het bedrijf en het talent.

Huub ten BergeHR-Business Partner / Rabobank

Samenwerken met Janneke geeft energie. Janneke is goed in het creëren van nieuwe ideeën en weet mensen enthousiast te krijgen. Ik heb met veel plezier met haar samengewerkt bij Rabobank. Zij is een vakvrouw op het gebied van talentontwikkeling. Janneke is oprecht geïnteresseerd in de ander en wanneer een project stroef loopt is zij degene die zorgt met haar flair en humor dat we weer door kunnen gaan zodat de gestelde doelen gezamenlijk behaald kunnen worden.

Susanne van der DeenManager HR Advies / Rabobank

Janneke maakt echt verschil, als zij binnenkomt begint het te leven. Door haar warmte en glasheldere inzichten weet ze mensen aan zich te binden. Vanuit die basis bewerkstelligt ze met haar wijsheid en heldere visie werkelijke en waarachtige verandering. Ze doet dat met een onuitputtelijke energie. Wat ik heel knap vind is dat ze op hoog, strategisch niveau kan denken en werken zonder de details uit het oog te verliezen. Ik heb het dan ook vooral over menselijke details; kameraadschap, trouw, loyaliteit en empathie. Dat maakt Janneke een aanwinst voor elke businesspartner of werkgever.

Annemarie BerkhoutHR Manager & Coach

Ik heb in verschillende functies samengewerkt met Janneke bij Rabobank. Wat ik erg in haar waardeer is de combinatie van oog voor de mens en zeker ook het resultaat. Bij het aanjagen van talenten heeft ze een hoog vermogen om het 'goed te zien' zowel qua visie als qua persoon. Ze is ondernemend door met de goede initiatieven te komen en kan dan ook als kartrekker haar mannetje te staan. Bewondering heb ik voor haar bijna bovennatuurlijke talent om mensen te verbinden en dat doet ze met mij persoonlijk al bijna twintig jaar en ik hoop ook de komende twintig jaar.

Kees de JongeDirecteur Food & Agri / Rabobank

Ik heb met enorm veel plezier met Janneke samengewerkt bij Rabobank SPOT/TOP talent. Heb je het over passie voor de ontwikkeling van talent dan heb je het over Janneke. Zij is deskundig, empathisch, eerlijk en duidelijk in haar feedback en brengt alles in stelling om de talenten op het juiste moment op de juiste plaats te brengen. Daarbij vraagt zij enorm veel van de talenten maar biedt zij hen tegelijkertijd veel steun en professionele begeleiding.

Renny van DijkInterim management & Coaching / Rabobank