Skip to main content

Over mij

Janneke van de Loo-Brackel

In 2016 heb ik de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap, na een mooie en afwisselende carrière in de zakelijke dienstverlening binnen de commercie, marketing- en (arbeidsmarkt)communicatie en HRM.
Met Buro van de Loo heb ik samengebracht wat ik het liefste doe en beste kan: als (team)coach en als interimmer bijdragen aan de ontwikkeling en het empoweren van mensen, teams en organisaties.

Ik ben een stevige doch empathische gesprekspartner met oog voor zowel de mens als de inhoud. Mijn aanpak is zorgvuldig (maar niet voorzichtig), resultaatgericht en pragmatisch. Zonder oordeel kijk ik op een positieve manier naar wat er wél mogelijk is. Mensen omschrijven mij als professioneel, inlevend, duidelijk, zorgzaam en energiek. Met die mix durf ik te zeggen dat ik zo mijn unieke bijdrage kan leveren met ervaring die telt.

De gemene deler in wat ik breng en bereik is beweging. Beweging richting groei en succes. Coachen is vooruitblikken op wat er nog niet (of nog niet volledig) is, maar wel kan zijn, en samen onderzoek ik met het team of de coachee hoe deze daar zelf gaat komen. Het is het ontgrendelen van wat verborgen ligt onder gebeurtenissen, aangeleerde patronen, een onvolledige (zelf)beeld. Het is het vrijmaken van het volledige potentieel, om zo tot prestaties te komen.

Ik ben een stevige gesprekspartner (met een zachte ‘g’) en heb oog voor zowel mens als inhoud.

Mijn expertise
Ik ben een veelzijdig gecertificeerd coach en in mijn begeleiding gebruik ik elementen uit de Transactionele Analyse (TA), Systemisch werken, NLP, Geweldloze Communicatie (GWC), Human Dynamics, Voice Dialogue , Deep Democracy en de Systeem Interventie Methode (SIM) voor teams.
Daarnaast ben ik ook gecertificeerd voor de ontwikkelinstrumenten CliftonStrengths, TMA en DISC.

Duale carrière begeleiding voor topsporters
Maatschappelijk ben ik actief als duale carrière coach en mental coach bij de Haagse hockeyvereniging HDM. Ik begeleid spelers van Heren 1 en Dames 1. Zij hockeyen in de hoofdklasse, het hoogste niveau in de Nederlandse competitie. Het begeleiden van topsporters in hun maatschappelijke carrière, bij hulpvragen, obstakels of koersbepaling tijdens hun studie en/of werk, sluit goed aan bij mijn werkervaring en sporthart.