Skip to main content

Over mij

Janneke van de Loo

In 2016 heb ik de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap na een mooie en afwisselende carrière in de zakelijke dienstverlening. Met Buro van de Loo heb ik samengebracht wat ik het liefste doe: als coach en interimmer bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Het ondernemen bevalt mij uitstekend en geeft mij veel voldoening, afwisseling en diversiteit in het werk. Ook de reacties van mensen en organisaties die ik mag begeleiden sterken mij in de keuze die ik heb gemaakt. Ik ben een stevige gesprekspartner (met een zachte ‘g’) met oog voor zowel mens als inhoud. Mensen omschrijven mij als professioneel, inlevend, duidelijk, zorgzaam en energiek. Met die mix durf ik te zeggen dat ik echt een verschil kan maken!

Ik ben een stevige gesprekspartner (met een zachte ‘g’) met oog voor zowel mens als inhoud.

Mijn aanpak is zorgvuldig, resultaatgericht en pragmatisch. Zonder oordeel werk ik op een positieve manier met wat er wél mogelijk is. Ik ben een gecertificeerd coach en in mijn begeleiding gebruik ik elementen vanuit de Transactionele Analyse, Systemisch werken, NLP, Geweldloze Communicatie (GWC) en Human Dynamics. Tevens ben ik ook gecertificeerd assessor voor de ontwikkel- instrumenten TMA en DISC.

Maatschappelijk ben ik actief als vrijwilliger en Duaal carrière coach bij de Haagse hockeyvereniging HDM voor de spelers van Heren 1 en Dames 1. Het begeleiden van topsporters in hun maatschappelijke carrière met hulpvragen, obstakels of bij koersbepaling tijdens hun studie en/of werk, sluit goed aan bij mijn werkervaring en hockeyhart.