Rotterdam School of Management

De opdrachtgever

De Erasmus Universiteit (RSM) is één van Europa’s meest internationale en innovatieve business schools en stimuleert studenten, academici en mensen in het bedrijfsleven om kritische, creatieve, zorgzame en samenwerkende denkers en doeners te worden.

De opdracht

Het coördineren en organiseren van alle activiteiten die nodig zijn voor de Personal & Career Development (PCD) Course. Deze Course maakt onderdeel uit van de internationale master Finance & Investments Advanced. Het betreft een flagship programma voor ca. 40 internationale topstudenten uit heel de wereld uit lichting 2017 en 2018. Voertaal Engels.

Mijn aandeel

Ik was als projectmanager verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van de diverse PCD Course-onderdelen en het ontwikkelen en verzorgen van leerinterventies, zoals workshops, teamsessies en trainingen en diverse recruitment events met internationale bedrijven. Daarnaast was ik als Career Development Manager verantwoordelijk voor de 1 op 1 career coaching met alle studenten en het bieden van begeleiding bij hun sollicitaties (cv, motivatiebrief, pitch, LinkedIn profiel) voor buitenlandse afstudeerstages en vaste banen. Rapporterend aan de directeur van het RSM Career Centre directie, de academisch professor van de vakgroep Finance en de directeur van MSc programmamanagement.

Dit zegt de klant

“Ik heb Janneke leren kennen als super gemotiveerd en zeer gedreven op het gebied van project management & career development. Bij RSM heeft ze een project getrokken waarbij naast ontwikkeling van het proces, ook inhoudelijke taken uitgevoerd moesten worden, inclusief het geven van workshops en individuele career coaching. Janneke heeft daarbij een voortvarende rol gespeeld, zowel binnen het project als binnen het team waarin zij werkte. Zij is een aanwinst van het team gebleken en ik kan samenwerken met haar haar dan ook zeker aanbevelen.”

Joep ElemansDirecteur RSM Career Centre