Zitikopmijnplek.nl

De opdrachtgever

Zitikopmijnplek BV was een initiatief van de bureaus Binnenstebuiten groei & ontwikkeling en Baazz. Beiden zijn experts op het gebied van het duurzaam in beweging brengen van mensen en het stimuleren van leiderschap en ondernemerschap.

De opdracht

Als lid van het kernteam ben ik actief in de rol van trainer, (loopbaan-)coach, ontwikkelpartner en adviseur. De opdracht bestond uit drie hoofdgebieden:
1) Bijdragen aan het ontwerpen en ontwikkelen van een vernieuwend online social, blended loopbaan- en ontwikkelprogramma. Het schrijven van content voor de diverse modules;
2) Adviseren van de directeur-eigenaars op het gebied van marketing en communicatie, zowel voor bureau Binnenstebuiten groei & ontwikkeling als Zitikopmijnplek BV;
3) Bijdragen aan het acquireren van nieuwe klanten/opdrachtgevers (warm benaderen van netwerkrelaties, waaronder HR-directies van diverse corporate omgevingen in private en publieke sector).

Mijn aandeel

Ik heb een significante bijdrage geleverd bij het behalen van de doelen voor de drie hoofdgebieden. En ook m.b.t. het adviseren van coachklanten en zakelijke opdrachtgevers (HR directeuren en bestuurders /managers / directieleden) met een loopbaan- en mobiliteitsvraagstuk. Daarnaast heb ik voor een grote overheidsorganisatie een Proeverij ontwikkeld samen met mijn opdrachtgever om deze potentiële opdrachtgever deelgenoot te maken van het innovatieve en nieuwe online programma.

Dit zegt de klant

“Janneke is professioneel, enthousiast en intrinsiek gedreven om zowel ons als haar klanten en opdrachtgevers positief te verrassen. Janneke is warm, persoonlijk, enthousiast, professioneel, gedreven. Ze is eraan gewend zich te verplaatsen in uiteenlopende opdrachtgevers, o.a. gezien haar brede ervaring als ad interim HR Business partner en MD adviseur in de private en publieke sector.”

Miranda ValkDirecteur-eigenaar